Colocation

PatrikWeb erbjuder..

en av de säkraste och mest prisvärda colocation lösningarna i Sverige. Vi är en operatör som levererar rå kapacitet ända upp till kompletta hostinglösningar. Vi kan erbjuda full redundans mellan våra geografiskt åtskilda datacenter, samt kluster- och lastbalanseringslösningar. Till våra mer krävande kunder kan vi erbjuda flera Gbit dedikerad kapacitet med garanterad tillgänglighet genom vårt nät. Kontakta oss för mer information eller för en komplett lösning.


Datacenter:

Vi har flera datacenter, våra huvudnoder är idag Växjö, Alvesta & Göteborg. Vi har dock möjlighet att erbjuda plats på flertal ställen i Sverige vid större lösningar. Alla våra noder har reservkraft med UPS + Generator, kyla, redundant nät.Grundpriser:

Följande priser ska endast ses som riktlinjer. Var vänlig kontakta vår kundtjänst så skräddarsyr vi en lösning tillsammans med er och efter era behov. Observera att priser kan skilja lite mellan våra olika datacenter. Är din server mer än 1U debiterar vi normalt 150-350:- per extra U beroende på vilket av våra datacenter du placerar dig på.

Specifikation: Colo 1U: Colo 1U +10Mbit: Colo 1U +100Mbit:
Månadskostnad: 495:- 695:- 1995:-
Anslutningsavgift: 750:- 750:- 750:-
Avtalstid: 3 mÅn 3 mÅn 3 mÅn
Storlek: 1 Unit 1 Unit 1 Unit
Ström som ingår: 150W 150W 150W
*Trafik: 1.5Mbit efter 95th. 10Mbit Fritrafik. 100Mbit Fritrafik.
Antal IP: (Fler efter behov) 5 St. 5 St. 5 St.
UPS/Diesel: JA. JA. JA.
Eget VLAN: JA. JA. JA.
Trafikstatistik: JA. JA. JA.
**SLA: 99,95%. 99,95%. 99,95%.
***IDS/FW/Lastbalansering: Ingår. Ingår. Ingår.

* Låst porthastighet på fritrafik paket.
** SLA Beräknar per årsbasik inkl medräknad service på kundplacerad port.
*** Tjänsten kan erbjudas gratis om befintlig teknik redan finns på vald nod, annars offert för uppgradering av utrusstning.


Extra Tjänster:Nät:

Varje server ansluts med med 100Mbit, med möjligt att uppgradera till 1Gbit upp till 10Gbit. Paket som har 10Mbit fritrafik begränsas hastigheten till 10Mbit.
Finns även möjlighet att köpa dedikerad/reserverad trafik efter behov.


Alla priser är exkl moms.